Maja

Vores vision

Vores vision er at skabe en portal, hvor dem der har en profil, er seriøse og aktive coaches. Når dette er tilfældet kan vi nemlig servicere jeres klienter bedst muligt, og samtidigt skabe de bedste forhold for de coaches, som gerne vil skabe en forretning via vores platform.

Hensigten er at skabe et community for soloselvstændige, hvor man som coach kan være med til at udvikle funktionaliteten på sitet og skabe et fællesskab med de andre. Kvalitet fremfor kvantitet. Vi håber du har lyst til at være med.

Bag CoachPortalen står Maja som udover LEAN-konsulent er Cert. Life & Business coach hos Sofia Manning i 2009 og Cert. Mastercoach i Personlig Effektivitet (MPE) hos Dorthe Rindbo i 2015.

Hvordan virker det?

Når du tilmelder dig på coachportalen får du din egen side hvorfra du kan vise hvem du er som coach. Vi har lavet en række standardskabeloner, og vi arbejder på flere så det er nemt at designe en side uden at have kendskab til opbygning af hjemmesider.

Et eksempel!

Dine kunder kan på din side booke en session med dig og du har mulighed for at skabe dine egne mailskabeloner med de filer du bruger oftest, så det er let at sende materialer til dine klienter efter endt session. Du kommer også på sigt til at kunne oprette events.

Et eksempel!

Vi promoverer alle vores coaches i karrusellen og temaer på forsiden og der vil være mulighed for at komme med i vores nyhedsbrev. Du definerer selv de nøgleord som dine klienter kan fremsøge dig på.

Et eksempel!

Der er ikke forskellige abonnementer, alle får det samme og bliver promoveret ens. I øjeblikket er det omkostningsfrit at tilmelde sig og bruge portalen, men på sigt vil der blive opkrævet betaling som formodentlig vil komme til at ligge omkring 100,- kr./md. Tanken er at betalingen skal sikre at dem som er tilmeldt også er seriøse omkring deres forretning så vi kan skabe en attraktiv side som klienterne gerne vil bruge til at finde en coach. Og så skal der selvfølgelig nogle penge til at udvikle og vedligeholde portalen og føre de idéer I kommer med, ud i livet!

Vi har oprettet en facebookgruppe hvor det er tanken at skabe et community hvor vi støtter hinanden og hepper på hinanden. Det bliver også muligt at komme med idéer til udvikling af portalen.

Screendump fra facebook!

I forhold til betaling mellem dine klienter og dig, skal du selv sørge for dette. På sigt kommer der muligvis en løsning til at håndtere dette. I forhold til SoMe er det tanken at #coachportalen er vores fælles # som vi sætter på, når vi hver især poster noget omkring coaching/selvudvikling/coachportalen m.m.

Screendump fra instagram!

Jeg håber du kan lide idéen om et fællesskab omkring coaching ligeså meget som mig og har lyst til at være med og selvom du måske bare leder efter et sted at servicere dine klienter fra er du også meget velkommen til bare at benytte portalen til det. Uanset hvad så garanterer jeg i hvert fald at du som minimum får de første 6 måneder gratis, hvis du tilmelder dig nu.