Abonnements- og Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

CoachPortalen er ejet af Step By Step som er en Enkeltmandsvirksomhed med CVR-nummer 29279683. Kontaktinformationer til virksomheden findes her nedenfor:
CoachPortalen
Kærnestykket 29
2730 Herlev
TLF: 42641302
Mail: hello@coachportalen.dk

Generelt

CoachPortalen stiller en abonnementsbaseret online tjeneste til rådighed på www.coachportalen.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og CoachPortalen. Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem CoachPortalen og én fysisk person (herefter “Brugeren”). Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med CoachPortalen vedrørende brug af CoachPortalen. Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og CoachPortalen. For at få adgang til portalen, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Abonnementet giver Brugeren adgang til CoachPortalen's tjenester bestemt ved bestilling.

Adgang til portalen

Brugeren skal for at få adgang til portalen registrere en brugerkonto.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort. Ved registrering skal Brugeren angive sin email adresse og en adgangskode (herefter “Login Oplysninger”). Brugerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre. Brugeren skal opbevare Login Oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto. Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens Login Oplysninger, skal Brugeren omgående underrette CoachPortalen samt ændre sit password.

Gebyrer og Betaling

Gebyrer for brug af portalen skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på siden. Betaling for abonnementet sker forud hver måned. Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af CoachPortalen tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Tilpasninger og ændringer

CoachPortalen forbeholder sig retten til at ændre prisen og andre betingelser for portalen. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden den træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af abonnementet kan ske via din profil, under konto indstillinger. Opsigelse skal ske mimimum 5 hverdage før næste betaling.

Betaling

CoachPortalen modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron og Maestro. 1. betaling vil blive trukket på din konto når abonnementet træder i kraft, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark - Kroner (DKK)
ViaBill
Du kan vælge at benytte ViaBill, når du handler via os.

CoachPortalen benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. CoachPortalen's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor abonnementet er oprettet. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter oprettelsen.
Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail hello@coachportalen.dk med følgende oplysninger:
  • Dato
  • Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer/levering af følgende tjenesteydelser
  • Bestilt den
  • Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
  • Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
  • Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis fortrydelsesretten meddeles på papir)
Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til CoachPortalen i rimelig tid efter oprettelsen. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved reklamation kontaktes virksomheden:
CoachPortalen
Kærnestykket 29
2730 Herlev
TLF: 42641302
Mail: hello@coachportalen.dk
Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Klagemuligheder

En klage over et abomment kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
Ved klage skal vores e-mail adresse angives: hello@coachportalen.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.